Знаменита російська співачка, яку називають Примадонною, Алла Пугачова не перестає тішити прихильників перевтіленнями та стильними образами.

Так, у свої 70 років Пугачова зняла у новій фотосесії, обравши в досить відвертий образ. Артистка позувала перед камерами в модних шкіряних бермудах, чорній кофті та чорних панчохах, засвітивши схудлі ноги. Образ Примадонна доповнила бере з вуаллю.

В такому відвертому образі співачка запрошує всіх в кінотеатри на фільм "Алла Пугачова. Той самий концерт", який вийде на екрани в кінці жовтня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зазначимо, що Алла Борисівна майже десять років не давала сольних концертів. Виняток зробила заради свого 70-річного ювілею, влаштувавши в Москві грандіозне шоу. У листопаді в Примадонни запланований сольний концерт у Мінську.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова не витримала жорсткого цькування, легендарна співачка на межі: "Досить...".