Відома українська артистка Ірина Білик, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя своєї музичної кар'єри, обожнює увагу публіки і часто тішить своїх шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – зірка показала архівне чорно-біле фото.

На знімку Ірина позує в цікавому вбранні – на ній світла майка і темна накидка зі стразами. Волосся співачки розпущене красиво укладене, на її обличчі яскравий макіяж, а у вухах оригінальні сережки. Ірина дивиться в камеру з серйозним і навіть сумним виразом на обличчі. У підписі до фото красуня написала: "Одна з головних якостей, що ціную в людях чесність. Не можна робити добрі вчинки і при цьому бути хорошою людиною, якщо все це супроводжується брехнею. А що ви найбільше цінуєте в людях?".

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.