Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео в Сторіс, показавши, як 19 жовтня відсвяткувала своє 32-річчя. Так, артистка запросила безліч зіркових друзів, а потім почала танцювати на столі, примірявши лише коротеньку білу сукню.

"Талановита людина - талановита у всьому", - пожартувала Нікітюк. Варто відзначити, що в день свого народження Леся також політала на повітряній кулі, а ще пристрасно поцілувалася з Олею Поляковою, інтимний вчинок якої потрапив на відео.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.