Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним фото, яскраво відсвяткувавши свій 32-й день народження 19 жовтня. Так, артистка приміряла довге чорне пальто і коротеньку білу сукню з глибоким декольте, засвітивши нескінченні довгі ніжки.

"Я продовжую святкувати))) Дякую моїм друзям за атмосферність і батькам за життя і віру🙌🏻❤️", - трепетно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся ти 🔥🔥🔥😘", "Свято вдалося!))) чудово виглядаєте!) 💋", "😍😍😍😍яка гарна дівчина😍😍😍😍", "Красуня😍😍😍😍😍😍😍😍", "Яка ти прикольна, класна, позитивна.", "Ого! Які довгі ніжки!", "Красуня просто сексі )) мм мені б таку жінку ))😍❤️🔥".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.