Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс серією кумедних відео, показавши, як проводить вихідний. Так, артистка поніжилася на ліжку з псом Рафіком, позуючи лише в чорному бюстгальтері і засвітивши груди.

Поки вірний друг Рафік спав близько Нікітюк, телеведуча встигла також поспілкуватися зі своєю доброю подругою Анною Корсун, більш відомою як MARUV. Варто зазначити, що нещодавно відбувся допрем'єрний показ нового шоу "LeМаршрутка", яким Леся так інтригувала шанувальників все літо, відвідуючи найцікавіші куточки України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.