У фіналі шоу ″Наречена для тата″ розігралась справжня драма: незважаючи на стрімке зближення і пристрасть, молоді люди вирішили розійтисяю

На каналі СТБ пройшов фінал другого сезону романтичного реаліті ″Наречена для тата″, в якому самотні батьки шукають свою другу половинку. Григорій Липовецький і Віта Гончаренко вирішили продовжити вибудовувати свої стосунки поза проектом. А от остання зустріч на проекті Андрія Павлюка і Наталі Кравчинської завершилась драматично. Пара вирішила розійтися, а на прощання Наталя несподівано зняла з себе подароване Андрієм плаття і залишилася лише в одній накидці.

З першої зустрічі між цією парою виникла симпатія. Легка в спілкуванні Наталя та спокійний, розважливий Андрій відразу відчули симпатію. Перший поцілунок на проекті, найніжніші і романтичні побачення, гармонійні стосунки - здавалося, все у цієї пари складається ідеально. Дівчина не приховувала своєї закоханості, однак Андрій зазначив, що говорити про серйозні почуття ще рано.

″Нам було добре саме відпочивати разом. Коли ми веселилися, коли був якийсь кураж ... Наташа може бути якийсь час веселою, а потім бац - і починає безпідставно пред'являти претензії″, - розповів Андрій.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Я зараз розумію, що моя візитна картка була, напевне, не такою. Я показано не глибину свою, а свою веселість, свою поверховість у чомусь. Він мене все-таки сприйняв за танцями, на моїм сміхом. Можливо, я здалася Андрію легковажною. А ось заглянути в мене він не зміг. Прибрати море, розваги, класну музику в машині, всі веселощі - по суті, нічого й не було. Йому нічого за великим рахунком не треба було робити, щоб я закохалася″, - поділилася роздумами Наталя.

Андрій у свою чергу поремствував на те, що Наталя його часто не чує і не дає висловити свою думку. Також не сподобалося Андрієвіте, як Наталя виховує свою дитину. На його думку, вона це робить ″в наказовому тоні″. Вона переконана, що вседозволеність - не найкращий метод виховання. На цьому грунті виникли розбіжності, оскільки Андрій дуже любить свого сина і ставиться до нього не так строго.

Наталя також назвала те, що їй не сподобалося. За її словами, Андрій виставляє багато претензій, але він жодного разу не сказав про те, що вона йому потрібна. На думку дівчини, Андрій побачив в ній лише красиву оболонку.

″Він не зрозумів мене, яка я людина. Він показав, що я для нього лялька: давай я тебе одягну в красиву білизну, сукню. Будеш поруч зі мною як картинка. Але мені хотілося чогось глибшого″, - зізналась Наталя.

На останок дівчина зняла з себе сукню, подаровану Андрієм, і пішла - на такій несподіваній ноті завершився фінальна розмова пари.

Андрій гірко зазначив: ″Ось вона сказала, що любить і швидко зробила стоп. Легко прийняла рішення і пішла. Хіба це показник коханн?″.

А про те, як склалося життя героїв після закінчення проекту, глядачі зможуть дізнатися вже наступного вівторка, 29 жовтня о 19.00 у студії пост-шоу ″Наречена для тата″.

Нагадаємо, на проекті "Наречена для тата" склалася пара - Григорій Липовецький і Віта Гончаренко вирішили продовжити розвивати стосунки після програми.

Як повідомляв портал Знай.ua, на учасників "Наречена для тата" чекають найважчі випробування

Також Знай.ua писав, несподіваний візит колишньої дружини зіпсував всі плани щодо потенційного нареченого на шоу "Наречена для тата"