Популярна українська співачка, учасниця групи "ВІА Гра" Еріка Герцег, яка нещодавно знялася в еротичній фотосесії для чоловічого глянцю, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Дівчина часто публікує у мережі яскраві пости про своє життя, і цей раз не став винятком – красуня показала стильний кадр в модному луці.

Як видно, на прогулянку Еріка вийшла в широких підкачаних джинсах і короткому білому топіку з гудзиками, який оголив плоский животик і підкреслив пишний бюст. Поверх цього співачка накинула на плечі світло-бежеве пальто, в її руках невелика сумка в тон, а на ногах білі туфлі на шпильках. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж і рожеві окуляри. Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.