Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним відео в Сторіс з Єгипту, куди вирушила в коротеньку відпустку. Так, артистка показала, як починає свій ранок, займаючись йогою в облягаючому костюмі коралового кольору, засвітивши стрункі ніжки і обличчя без макіяжу.

"Прекрасний ранок! Зустріч сонця, йога, планка і вправи для пружної сраки", - кумедно підписала Нікітюк. Варто відзначити, що заради стрункої фігури Леся сидить на дієті, відмовившись від солодкого, борошняного і жирного. А ось на спорт у красуні часу поки не вистачає, адже вона задіяна в чотирьох проектах одночасно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.