Ймовірна хвороба Анастасії Заворотнюк привернула увагу до всіх її близьких. Зараз слідкують практично за кожним кроком членів її родини, а деякі журналісти почали цікавитися навіть померлими родичами зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Днями у російських з'явилася інформація про те, що диякон Ілля Кокін розкритикував вчинок знаменитості. Нібито вона не забрала тимчасовий дерев'яний хрест з могили батька і кинула його гнити.

Хоча сам Диякон, побачив подібні повідомлення, буквально обімлів: він стверджує, що не давав жодних коментарів з приводи могили батька Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

"Я не давав вам або комусь коментарів на цю тему, всі ці міркування притягнуті за вуха і ґрунтуються на моїй відповіді на сайті Закон Божий. Сама відповідь була опублікована аж у 2012 році", – заявив священник.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, батько Анастасії Заворотнюк помер у 2015 році. Спочатку на могилі був встановлений дерев'яний хрест, який після замінили на пам'ятник. В результаті звичайний хрест з могили забирати не стали, а залишили поруч, що і стало приводом для обговорень.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Цибульська підігріла чутки про роман з "Холостяком" Добриніним, українці оторопіли: "Кажуть, я тебе вкрала".