Стан відомої російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк цікавить тисячі після інформації про те, що зірка захворіла на онкологічне захворювання. Повідомляється, що Заворотнюк пішла на поправку й зараз проходить курс реабілітації в приватній клініці на Рубльовці в селі Жуківка в РФ.

Лікарня, в якій перебуває зірка серіалу "Моя прекрасна няня", спеціалізується на відновленні пацієнтів після завершення основного курсу лікування. Друзі актриси розповіли, що вона почуває себе добре, усміхається і навіть нібито плаває в басейні.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

У Заворотнюк, ймовірно, гліобластома головного мозку злоякісний і найбільш агресивний вид пухлини. Уникнути летального випадку у такій хворобі важко й люди, яким це таки вдалося, живуть недовго й постійно страждають від болю. Лікарі зазначають, що, якщо Заворотнюк дійсно добре себе почуває, то це унікальний випадок, який зустрічається 1 раз на 100 тисяч.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше знайомі сім'ї Анастасії Заворотнюк розповіли, що акторці провели генетичне дослідження ДНК, тест за відбитками пальців й літос-тест. Одне з досліджень виявило у Заворотнюк гени, властиві довгожителям.

Зазначимо, що рідні зірки "Моєї прекрасної няні" не називають її діагноз й не коментують стан. Але на спеціально створеному акаунті в Instagram від їхнього імені були спростовані останні новини ЗМІ. Стверджується, що актриса проходить курс відновлення й не перебувала в критичному стані.

Нагадаємо, що у матері Заворотнюк виявили серйозну хворобу через онкологію доньки: може отримати інвалідність.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що рак у Заворотнюк набуває жахливих проявів, рідні "Моєї прекрасної няні" налякані: "Невеликий отвір в...".