Стало відомо, що російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку IV стадії, до останнього приховувала свій діагноз від матері.

76-річна мати Анастасії Валентина Борисівна піклується про однорічну онуку Мілу, поки Заворотнюк проходить курс реабілітації у клініці на Рубльовці. За словами сусідів, жінка виглядає засмученою і розгубленою.

Валентина Борисівна і сама є народною артисткою Росії. У 2014 році їй довелося поховати чоловіка Юрія Андрійовича, а в 2018 загинув її син Святослав.

Онкологічна хвороба 48-річної зірки "прекрасної няні" сильно вдарила по здоров'ю її мами. Як розповіли близькі, нещодавно у Валентини Борисівни сильно впав слух на нервовому підгрунті. Їй навіть довелося купити слуховий апарат.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, сімейне вогнище онкохворий Заворотнюк перетворився на пустелю.

Як повідомляв портал Знай.uа, онкохвора Заворотнюк зникла в невідомому напрямку.

Також портал Знай.ua писав, близький друг онкохворої Заворотнюк розповів про стан "Моєї прекрасної няні".