Відома українська співачка Тіна Кароль, яка зараз веде шоу "Танці з зірками" і якій приписують бурхливий роман з молдавським музикантом Даном Баланом, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно співачка вирушила в американську Арізону, там вона побувала в одному з найзагадковіших і найкрасивіших місць на планеті – Каньйоні Антилопи.

Там Тіна вирішила влаштувати атмосферну фотосесію, і тепер ділиться її результатами зі своїми шанувальниками в соцмережі. На новому фото, яке показала артистка, вона з'явилася перед камерою в цікавому фактурному вбранні, яке за формою і кольором нагадує місце, де вона знімалася. Мабуть, була така задумка, і їй вдалося її втілити. Кароль босими ногами стоїть на піску в загадковій позі і млосно дивиться в камеру. Шанувальники у захваті від нового фото на сторінці зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.