Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним селфі з ніжним вечірнім макіяжем, позуючи в образі, який, за її словами, пошила собі сама. Так, артистка для шоу "Хто проти блондинок" приміряла чорний блискучий комбінезон, вигідно підкресливши всі плюси стрункої фігури.

"Всім цьомки😘", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Як завжди прекрасна 😍", "Красуня ти наша!!!!", "красоточка❤️", "Шикарно🔥🔥🔥🔥", "Баааагіня😘😘😘", "Вам личить образ світської, інтелігентної, милої дівчини👏👏👏😍😍😍", "Шикарна👍", "💁Леся, Ви богиня! 💃😍😊😘🌹🌹🌹👋", "Яка файна❤️🤗", "Ві ачіраватільна", "Леся ти така суперова моделька та гарна телеведуча🔥😍🔥😍🔥🔥😍 цьомки❤️", "Красуня! А очі - кращі не бувають!".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.