Відома українська співачка Ірина Білик любителька уваги і навіть хайпу навколо своєї персони. Зірка часто публікує у соцмережі Instagram яскраві фото своїх епатажних витівок, і цього разу вона здивувала шанувальників яскравими кадром. На новому фото Ірина позує в образі фатальної жінки, а у підписі до нього розповідає про червоній помаді.

На фотосесію співачка прийшла в грубій темно-зеленій сорочці з червоними підтяжками, які практично зливаються з її вогненно-рудим волоссям. На її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, вона не дивиться в камеру. Білик стоїть в цікавій позі, піднявши руки до лиця, і в око впадає масивний перстень з чорним каменем. У підписі до фото співачка написала, що червона помада стала символом жіночої незалежності і впевненості в собі. "Носите її тільки ввечері або вдень/вранці?", - запитує Ірина своїх шанувальниць, а ті кинусь відповідати.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще