Знаменитого російського актора Ігора Савочкіна госпіталізували до лікарні у Москві. Підозрюється, що чоловік хворий на пневмоторакс, пише сайт 360.

Як відзначається, сьогодні у московську лікарню потрапив через підозру на пневмоторакс 56-річний Савочкін. Про це розповів сам актор. Щоправда, причини він не назвав, та повідомив, що наразі його оглядають медики.

За його словами, подробиці будуть тільки завтра після аналізів. Наразі виконавець ролей з "Нічного дозору", "Домашнього арешту" і короткометражки Papers, please!, почуває себе добре.

Ігор Савочкін, фото - World.korupciya
Ігор Савочкін, фото - World.korupciya

Нагадаємо, Пневмоторакс - це скупчення повітря або газів в плевральній порожнині. Воно може виникнути як спонтанно у людей без хронічних захворювань легенів, так і у тих, хто раніше мав з ними проблеми. Дуже часто ця хвороба виникає після травми грудної клітини або як ускладнення лікування.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що до лікарні потрапив і відомий російський телеведучий шоу "Поле чудес" 74-річний Леонід Якубович.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що син знаменитої Крістіни Орбакайте та не менш відомого Володимира Преснякова потрапив до лікарні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що 70-річна Пугачова змінилася до невпізнання, нова зачіска і коротеньке міні: фото.