Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним селфі з кращим другом, псом по кличці Рафік. Так, артистка замість своєї нижньої частини обличчя підставила пухнасту мордочку вихованця, побажавши всім шанувальникам гарного ранку.

"Good morning!!!!😃", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз і засипали Лесю з Рафіком трепетними компліментами: "Залікова🔥 борода)))", "Хіхі доброго ранку😉", "Класне фото, оригінальне!👏😎", "Схожі", "На чубаку схожа ! 😂", "Які зубки😂", "Такі прикольні 😍😍😍", "Дід РафЛесь 😂😍", "Санта😍😍😍", "Бомбічно👍👍👍💥💥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.