Як відомо, знаменита піаністка, а також колишня дружина актора Армена Джигарханяна Віталіна Цимбалюк-Романовська веде активно власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями.

Так, цього разу, скандальна Віталіна виклала знімок, який підписала досить відверто, повідомивши, що вдома вона "зняла з себе все, крім макіяжу" та "створила образ, з якого не хочеться виходити", не забувши побажати "всім хорошого, романтичного вечора".

Скріншот публікації Віталіни
Скріншот публікації Віталіни

Відтак, на свіженьких знімках, блондинка зображена з букетом квітів, які стоять у вазі. Також знаменитість сфотографувалася з "коханою статуеткою": бородатим чоловіка в окулярах, що грає на піаніно.

Зауважимо, що прихильникам такі фотографії припали до смаку. Люди пишуть в коментарях, що захоплюються піаністкою, адже та "Виглядаєш приголомшливо та неймовірно"

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що легендарний Армен Джигарханян потрапив до реанімації: лікарі роблять все можливе

Як повідомляв Знай.uа, Дорофєєва розповіла про роман з Єгором Крідом: чи варто нервувати Дантесу через красеня-холостяка

Також портал Знай.uа писав, колишня дружина Потапа Горова показала апетитні форми в міні-бікіні: "Не гірше за Каменських"