Цими днями колишнього учасника відомої гурту "Кар-мен" Богдана Титомира звинуватили у спробі зґвалтування. Зробила це порноактриса Ангеліна Дорошенкові під час шоу "Прямий ефір". Відповідний фрагмент із звинуваченнями з'явився на сайті телеканалу "Росія 1".

Як відзначається, сталася спроба зґвалтування в квартирі у спільних друзів. Саме там співак і почав домагатися 25-річну дівчину. З її слів, після відмови щодо сексу, артист вдарив її ногою в живіт, а потім, рвавши одяг, почав бити.

Богдан Титомир, фото - Obaldela
Богдан Титомир, фото - Obaldela

"Мені вже надходили погрози, мені страшно, і я не можу перебувати в Москві", - каже порноактриса.

Щодо самого Титомира, то він заперечував усі звинувачення та розповідає, що познайомився із нею ще 3 роки тому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вона була худенька, симпатична, і я з нею в легку замутив. Я в той час "чпокнув" не одну порнозірку. Тоді мені було це досить цікаво", - зізнається колишній учасник гурту"Кар-мен".

Підтвердив слова артиста і детекторі брехні, за результатами якого з'ясувалося, що побиття і спроби зґвалтування не було.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.