Популярна українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначила 30-річчя сценічної кар'єри, активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя, а ще там вона ділиться результатами різних фотосесій. Цього разу артистка показала миле фото, на якому позує в ніжному образі.

Так, перед камерою Ірина з'явилася в чорному "волохатому" вбранні, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. При цьому красуня поклала до рота пасмо волосся й з викликом дивиться в камеру. У підписі до фото Білик запитала шанувальників: "Як вважаєте, що важливіше: бути заміжньою чи бути коханою?". Така публікація зірки не залишилася без уваги публіки, фанати почали відповідати на запитання співачки, а також засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще