Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз проживає в Росії, розмістила в мережі нове фото.

Так, в описі вона зазначила, що у неї вихідний і вона відпочиває, а вже на наступний день знову буде радувати фанатів програмою "Діва".

Ані Лорак

Слід підкреслити, що Лорак показала фото, на якому вона позує в спортивному костюмі з чашкою гарячого напою.

"Ура! Вихідний! А завтра знову зустрінемося!", - написала під знімком співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Відпочивайте, Каролиш! Набирайтеся сил, а завтра знову будете дарувати тепло і любов глядачів Воронежа!", "Яка тепла посмішка. Так підняли настрій новою фотографією. Чудового вам вихідного! Ми вас дуже любимо і чекаємо зустрічі з вами! Україна завжди поруч", "Кароліночка, ви така гарна артистка, що немає слів, щоб описати мою любов до вас", "Гарного вихідного, Кароліночка! Розслабитися і набратися сил перед шоу", "найкрасивіша дівчинка на світі", "Гарна яка! Відпочивайте і набирайтесь сил. Удачі вам на завтрашньому виступі", - прокоментували фанати.

Однак не все так чудово з цим знімком, який знаменитість видалила незабаром, після публікації. І на це у соціальній мережі Facebook звернув увагу політолог Олексій Голобуцький.

Зникла фоточка Ані Лорак: та сьогодні поставила на Інстаграм своє фото в спортивному костюмі - і майже одразу видалила....

Geplaatst door Alex Golobuckij op Zaterdag 16 november 2019

В результаті мозкового штурму френдів ми спільно з'ясували, що ж не так на цьому фото і за що Ані Лорак його видалила....

Geplaatst door Олексій Петрович Голобуцький op Zaterdag 16 november 2019

Нагадаємо, що українська співачка Ані Лорак показала в Instagram нове фото, на якому позувала на задньому сидінні свого розкішного авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська співачка Ані Лорак показала яскравий кадр зі свого вихідного, який кілька стривожив її шанувальників.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав няню, яка доглядає за дитиною, коли зіркова мама на гастролях.