Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепеной серією фото, відправившись в невелику відпустку разом з мамою Катериною. Так, артистка та її найрідніша жінка позували в центрі Чехії, Прага, а сама Леся доповнила затишний осінній образ картатим зелено-чорним капелюшком від Dior.

"Best weekend with mom🥰#прага (Кращі вихідні з мамою), - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Лесечка, Ви неймовірна !!!! 👑Очі смарагд 😍😍😍", "Красунечки 👑👑❤️❤️", "Схожі )", "Квіточки😍😍😍😍", "Мама така гарна жінка😍", "Я бачу 2-х красунь😍😻💣🔥", "Красуня🌹😘", "І мама Лесі,і Леся,і Лесина сумочка - класні😊", "Мама красуня!", "А капелюшок який❤️😍😍❤️ круто🔥❤️😍", "Я подумала, що це сестра⭐️", "Нареченого шукаете?".

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.