Легендарному акторові Ентоні Хопкінсу в останні день року - 31 грудня виповниться 82, але у нього навіть в думках немає йти на пенсію.Він не лише знімається в кіно, а ще й пише музику.

Зірка "Мовчання ягнят" поділився своїм секретом, як йому вдається підтримувати активність мозку. Про це пише hyser.

Легендарний актор, який заслужено отримав свій Оскар категорично відмовляється відправляти свій мозок на пенсію. У недавньому інтерв'ю він щиро зізнався, що йому досі важко всидіти на місці. Саме праця допомагає тримати мозок у потрібному тонусі.

Неймовірно, але актор досі затребуваний і знімається в кіно. У 2019 він зіграв Папу Римського Бенедикта XVI у фільмі Netflix "Два Папи".

Хопкінс зізнається, що трудоголік - він грає, малює, пише музику і дуже багато читає. Це і секрет молодості його мозк - робота до упаду. Потрібно працювати до кінця, каже актор.

Також легенда кіно зізнається, що його дружина, якій до речі 63 роки, Стелла Арройяве не дозволяє йому розслабитися, не дає йому перепочинку і міцно "тримає його в узді".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо Ентоні проводить в студії за малюванням дуже багато часу, тільки Стелла може змусити його зупинитися.

Зазначимо, що Хопкінс і Арройяве розписалися в 2003 році, і зараз дружина знімає документальний фільм про свого легендарного чоловіка.

Нагадаємо, Ентоні Хопкінс пояснив, чому не спілкується з єдиною донькою

Як повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Хопкінс чесно зізнався, чому в своєму віці залюбки заглядає в чарку

Також Знай.ua писав, Ентоні Хопкінс здивував фанатів навіженим відео