Заслужена і народна артистка України Ірина Білик обожнює епатаж, і часто підігріває увагу публіки яскравими постами у своєму Instagram. Так і цього разу зірка порадувала публіку новим фото, на якому позує в дивному образі, який вибрала для виходу у світ.

Як видно, на світський захід Білик прийшла у червоній сукні з прозорим подолом, поверх якої накинула чорний піджак. На її ногах дивні червоні чоботи, а на голові чорний капелюх, у руці зірка тримає невеликий клатч. Волосся Ірини під капелюхом розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до світлини співачка розповіла про обмеження в шлюбі і запитала фанатів, як вони до них ставляться. Шанувальники почали обговорювати публікацію зірки, відповідати на її питання і коментувати образ, та так, що посварила користувачів.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще