Далеко не перший рік проєкт "Здійсни мрію" дарує справжнє диво діткам, які борються з важкими недугами і невиліковними хворобами.

8-річний Даня, Здійсни мрію

Так, відома українська співачка Тіна Кароль стала першою артисткою, яка підтримала благодійний проєкт і здійснила мрію 8-річного хлопчика на ім'я Данило. Він написав в "Здійсни мрію", що дуже хоче побачити свою улюблену виконавицю Тіну Кароль. Також всі його рідні та близькі прекрасно знають, що насправді маленький Даня - сміливий хлопчик. Він боровся з онкологією і проходив лікування за кордоном, а саме в Італії. Перебуваючи довгий час далеко від дому, він часто наспівував пісню Тіни Кароль "Україна – це". І дуже мріяв, що зможе почути її наживо.

8-річний Даня, Здійсни мрію

Благодійний проєкт зробив справжній сюрприз для 8-річного Данини і запросили його на прямий ефір "Голосу країни", де Кароль була зірковим тренером. Відзначається, що ні Даня, ні Тіна до останнього моменту навіть не підозрювали, що готувала команда.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

8-річний Даня, Здійсни мрію

Коли Даня з'явився в залі, Тіна спустилася до нього зі сцени, взяла його за руку і запропонувала заспівати разом з нею його улюблену пісню.

Під гучні оплески новостворений дует зворушливо заспівав разом з глядачами. Ця дивовижна зустріч зворушила до глибини душі не тільки хлопчика і його фею Тіну Кароль, але й мільйони українців, які дивилися шоу.

Ця зворушлива історія не залишить нікого байдужим.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася розкішним вбранням, позуючи на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", де виконала свій свіжий мотивуючий хіт "Іди на життя".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль похвалилася неймовірним чином, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада.

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль похвалилася ніжним кадром з нової фотосесії, рекламуючи популярний бренд ювелірних виробів із золота.