Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс доволько дивним образом, позуючи у вбранні з 90-х і виглядаючи набагато старше своїх років. Так, артистка явно приміряла такий образ не просто так, а для зйомок чергового проекту. Пізніше Леся перевтілилася в "гламурну" дамочку в леопардовій шубі.

"Короче цеє, я пользуясь случаєм хочу передать прівєтікі моєй падругє Марув, Тінкє Кароль, всім моїм падругам! Хочу сказать, що є ще пару таких шуб, в пятна, я не обєщаю, що це пятна лєопардові, но там пятна єсть", - кумедно пожартувала на одній зі Сторіс Нікітюк. "Зіс із май лук оф зе дей", - додає красуня, показуючи ботфорти в бахілах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.