Померла солістка Roxette Марі Фредрікссон. Співачці був 61 рік.

Вона брала участь у записі сольних альбомів Пера Гессле та шведської групи Gyllene Tider. Спочатку займалася сольною кар'єрою. До цього часу проживала в Стокгольмі. Одружена Мікаелем Боиошом, дочка Юсефин, син Оскар.

У 1986 році співачка об'єдналася з Пером в дуеті під назвою Roxette. Новий проект був дуже успішний в Швеції. У 1989 році у групи несподівано з'явився хіт №1 в США - "The Look". Практично за одну ніч Фредрікссон і Гессле стали всесвітніми знаменитостями. Відтоді вони гастролювали по планеті, та почали продавати альбоми мільйонами штук і отримувати різні нагороди.

Марі є єдиною володаркою п'яти нагород "Краща рок-співачка Швеції". Вона отримала приз за 1.300 інтерв'ю, даних за 8 місяців.

В прес-релізі групи повідомили про смерть 61-річної співачки, у якої в 2002 році був діагностований рак головного мозку:

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"З великим сумом ми повинні оголосити, що пішла одна з наших найулюбленіших співачок. Марі Фредрікссон померла в апартаментах вранці 9 грудня від своєї давньої хвороби"