Популярна в соціальній мережі Instagram модель, блогер і фітнес-активістка Стефані Гурзанскі з'явилася на обкладинці січневого номера українського журналу Vogue.

Зазначимо, що цей випуск буде першим не тільки в новому році, але і в новому десятилітті.

"На обкладинках перших номерів Vogue 2020 в світі розкривають цінності, найбільш актуальні для кожної з країн. Команда українського Vogue вибрала різноманіття, усвідомлене споживання і соціальну справедливість", - йдеться на сайті модного глянцю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, у заголовній історії січневого номера буде розповідь Стефані Гурзанскі про шлях до ідеальної фігури. До речі, дівчина підкорила своєю красою і досконалим тілом півтора мільйона підписників в соцмережі. Яскраві фотографії з фотосесії для Vogue опублікувала сама модель в своєму Instagram.

Нагадаємо, американська поп-діва Бейонсе стала героїнею нового випуску журналу Elle і відповіла на питання, які так хвилюють її фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська з президентом і дітьми знялася в чорно-білій фотосесії від Vogue Ukraine.

Також портал Знай.uа писав, що Леді Гага продемонструвала пишні груди і поділилася страшною історією з життя.