Під час зйомок новорічного шоу “Привіт, 20-ті” співачка Alina Pash розповіла про найдивніші речі, які коли-небудь робила, повідомляє телеканал “Україна”.

Одного разу Alina Pash на вокзалі намагалась знайти шлях до школи Хогвартс з всесвіту Гаррі Поттера. У книжках та фільмах для потрапляння до Хогвартсу потрібно було пройти крізь стіну на вокзалі, тому дівчина, яка була великою прихильницею Гаррі Поттера, на вокзалі почала битись головою об стіну. Чим все закінчилось, співачка уже не пам’ятає.

Гаррі Поттер
Гаррі Поттер

Також Alina Pash додала, що на вокзалах почувається себе цілком спокійно і навіть циганки вважають її своєю і мають із співачкою секретні фрази.

Нагадуємо, що власники будинку, де знімався фільм про Гаррі Поттера, тривалий час не можуть продати це помешкання.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Герміона і Мелфой з "Гаррі Поттера" заінтригували фанатів новим романом, це просто магія: фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про цікаві факти про головну зірку "Гаррі Поттера", які мало хто знає: зв'язок з Герміоною і Роном, бійки, реп.