Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася свіженьким кадром зі студії, позуючи в сірому спортивному костюмі, білій водолазці, смугастому блейзері і масивних черевиках. Так, артистка засвітила шикарну струнку фігуру, доповнивши образ вечірнім макіяжем.

"#dodoeveryday", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "АУ 😻,у мене дар мови пропав🤤", "Космос❤️🔥", "Твій стиль - це кайф 🤤🥰", "Прям бальзам на душу 😍😍❤️", "Боже, яка ти шикарна Надюш 😻😻 Черевики дуже вдалі 😻", "Ваууу!!! Надь ти найкрасивіша!!!❤️❤️❤️❤️", "Ти класна ❤️", "Колір настрою білий🔥", "Насолода 🥀", "На стиилііі☝️♥️", "Ця дівчина бомба 😍😍😍😍😍😍😍", "Постійно в голові тільки думки про тебе🤤❤️".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.