27-річній зірці хіп-хопу Карді Бі дуже складно залишитися непоміченою. Репершу звикли бачити в яскравих провокаційних образах не лише на сцені, навіть в особистому Instagram Карді не з'являється без довгих вій та укладеного волосся.

Однак в торговому центрі зірка воліє з'являтися не поміченою, щоб спокійно віддатись шопінгу. Саме це сталося вчора, коли співачка відвідала орговий центр Aventura Mall в Майамі. Карді відправилась за покупками без грам і косметики на обличчі, із забраними під хустку волоссям. Але фанатів зірки так просто не проведеш, і її неспішна прогулянка незабаром перетворилася на втечу від папараці та фанатів.

На фотографіях, які потрапили в мережу, Карді вигляда абсолютно невпізнанною: ні нарощених вій, ні ідеальної укладки, ні яскравої помади.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Виконавиця хіта The Bodak Yellow вибрала для свого виходу синю обтягуючу сукню на ґудзиках і зручні сандалі. Зірку супроводжували троє охоронців. Карді зайшла в бутики Louis Vuitton, Ferrari, Foot Locker, Gucci, магазин дитячого одягу і пекарню.

Більше нічого не встигла, оскільки, коли стало відомо про її появу в торговому центрі, натовпи фанів ув'язалися за нею по п'ятах, щоб взяти автограф.

Нагадаємо, в листопаді Карді Бі отримала премію American Music Awards - 2019, як найкраща виконавиця.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк заборонила шанувальникам робити селфі

Також Знай.ua писав, Ед Ширан після диявольського хейту "видалив" десятки кілограм