Деніел Редкліфф отримав світову знаменитість завдяки ролі у фентезійній стрічці, зігравши Гаррі Поттера. І зараз відомий британський актор знову повертається до "магічних картин". Редкліфф отримав роль у майбутньому фільмі від Marvel.

30-річний Деніел Редкліфф отримав роль нового супергероя у майбутньому фільмі від Marvel. Отже, зірка "Гаррі Поттера" тепер зможе приєднатися до всесвіту Marvel.

Деніел Редкліфф, фото: gettyimages.com
Деніел Редкліфф, фото: gettyimages.com

Повідомляється, що Деніел Редкліфф, найімовірніше, отримає роль нового супергероя у майбутній прем'єрі стрічки "Місячний лицар", вихід якої заплановано на Disney +. Над проектом працюватиме Marvel Studios. Нова екранізація поповнить список екранізацій п'ятої фази всесвіту Marvel.

За сюжетом, Місячний лицар – ексагент ЦРУ, який відмінно володіє бойовим мистецтвом та має астральний зір. Персонаж швидко зцілюється від ран, що й забезпечує йому статус супергероя. Проте він відчуває, що у нього є певні проблеми з психікою. Зйомки фільму пройдуть у Великобританії, а прем'єра запланована на кінець 2021 року.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше зіркові дітлахи з Гаррі Поттера прийшли на зустріч "випускників": 30 років - не вирок, яскраві фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", пара зіграла весілля у стилі Гаррі Поттера, але фотограф фільми не дивився: Редкліфф такої ганьби точно не переживе, кумедні фото

Також "Знай.ua" писав, що Гаррі Поттера засікли у Києві: зламався комп'ютер - ми йдемо до вас