Дружина зірки Студії "Квартал 95" Євгена Кошового Ксенія порадувала публіку сімейним фото. Відповідну публікацію вона розмістила в Stories Instagram.

На знімку відомий комік позує в сорочці навстіж, його дружина, їх матері і дочки зіркової пари. Вони посміхаються і вітали українців з Новим роком.

Шанувальники також привітали зоряну пару з новорічними святами та зазначили, що це чудово, що всі зібралися разом, разом зі всіма членами сім'ї.

Раніше Євген Кошовий сподівається не посваритися з Тіною Кароль, а все з-за виходу в образі співачки. Хоча Кошовому не звикати перевтілюватися в різних героїв, але такого раніше з артистом не траплялося. На шоу Нового каналу "Шалена зірка" Євгену довелося здатися на величезних підборах, у білій перуці і з яскраво-червоними губами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Євген Кошовий, фото: прес-служба Нового каналу
Євген Кошовий, фото: прес-служба Нового каналу

Так, Кошовий с Кварталу 95 приміряв на себе образ Тіни Кароль. Тепер актор боїться за свою дружбу з нею. Таке перевтілення було необхідно для пародії на кліп "Здатися ти завжди встигнеш".

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" висловився про дивних "фанатів".

Як повідомляв Знай. ua, зіркова білявка з "Квартал 95" зізналася в проблемах зі здоров'ям.

Також Знай. ua писав, що Кошовий з Кварталу 95 перетворився на Тіну Кароль і тепер боїться праведного гніву.