Відома російська співачка Наташа Корольова влаштувала зіркове "паті" на своїй дачі і дала для гостей імпровізований концерт. Виступ Наташі підтримав навіть 71-річний гуморист Володимир Винокур, який виконав з нею дуетом пісню "Мій Дід Мороз".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Instagram.

Наташа Королева і Сергій Глушко з сином, фото: kgimo.ru
Наташа Королева і Сергій Глушко з сином, фото: kgimo.ru

Селище Крекшино, де знаходиться дача, відоме своєю дорогою нерухомістю. Журналісти пишуть, що розташований там будинок співачки коштує кілька мільйонів доларів. У ньому Королева відзначає найважливіші події у своєму житті. Так, влітку артистка відсвяткувала 16-річчя шлюбу з Тарзаном, запросивши величезну кількість гостей і тамаду.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На свіжих фото і відео виконавиці помітно, що її губи розпухли і склалися "бантиком", як після уколів гіалуронової кислоти. Однак краще виглядати Наташа Корольова, на думку росіян, не стала.

Нагадаємо, Полякова на "Х-Факторі" загіпнотизувала фанатів глибоким декольте: "Жива Барбі".

Як повідомляв Знай.uа Білик в блискучому боді подарувала українцям новорічний настрій: гарячі ігри з Дідом Морозом.

Знай.uа писав, Наташа Корольова розповіла, як кайфує в Маямі: "Мама підметушилися і купила кілька квартир".