Справа голлівудського актора Кевіна Спейсі про сексуальні домагання сколихнула Америку. Однак найнесподіванішим поворотом стали три загадкові смерті позивачів.

Першою, хто заговорив про домагання з боку актора, була Лінда Калкін. Жінка загинула у травні 2019 року під колесами автомобіля. Відзначається, що водію, який наїхав на неї, звинувачення пред'явлено не було. У вересні стало відомо про смерть другої жертви – масажиста.

Кевін Спейсі з адвокатом, фото: Getty Images
Кевін Спейсі з адвокатом, фото: Getty Images

Днями повідомили про смерть третього фігуранта скандальної справи – 47-річного Арі Бена, який розповів про домагання зірки "Карткового будиночка" у 2007 році. Випадок трапився на вечері, присвяченій врученню Нобелівської премії миру. Згідно з попередніми даними, чоловік скоїв самогубство.

Смерть третього позивача багато хто визнав досить містичною. Також її пов'язали з опублікованим раніше різдвяним роликом з участю Кевіна Спейсі. У короткому відео знаменитість закликав прихильників "вбивати добротою" своїх ворогів.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кевін Спейсі, фото: REUTERS
Кевін Спейсі, фото: REUTERS

У 2017 році Кевін Спейсі не отримав премію міжнародної телевізійної академії "Еммі", яка раніше була присуджена йому за внесок у розвиток телеіндустрії. Причиною стало те, що зірка серіалу "Зоряний шлях: Діскавері" Ентоні Рэпп заявив, що Спейсі "намагався спокусити його", коли вони разом грали в бродвейській п'єсі 30 років тому.

Нагадаємо, раніше Кевін Спейсі вперше за рік з'явився у мережі й записав неоднозначне відео: "Вбийте їх..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях, загадково помер просто в залі суду

Також "Знай.ua" писав, що з Кевіна Спейсі зняли обвинувачення у домаганнях: названо причину