Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним фото, рекламуючи популярний бренд засобів по догляду за волоссям. Так, артистка приміряла вузькі чорні джинси із завищеною талією і облягаючий топ тілесного кольору з глибоким декольте, доповнивши образ розкішним вечірнім макіяжем.

"Дівчата ми врятовані!
Всі знають що таке мити голову кожен Божий день🙈😭Мені інколи доводиться і 2 рази га день, особливо під час зйомок- #яжведуча😆", - поскаржилася Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися. Одні в коментарях засипали компліментами красуню Нікітюк, інші ж були незадоволені такою рекламою, а також якістю самого продукту.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще