Донька загиблої Юлії Началової Віра Алдоніна провела святкові дні разом з батьком. Колишній чоловік співачки футболіст Євген Алдонін поділився зворушливим кадром зі своєю донькою.

Футболіст Євген Алдонін в Instagram опублікував спільне фото зі своєю донькою Вірою. Знімок, ймовірно, було зроблено в одному з торгових центрів. Фотографію Алдонін підписав лаконічно: "Прекрасні новорічні святкові дні! Всім добра!"

Донька Началової та Алдоніна, фото: Instagram
Донька Началової та Алдоніна, фото: Instagram

Мама дванадцятирічної Віри Алдониної співачка Юлія Началова померла минулого року в результаті сепсису. Началова надто пізно звернулася за допомогою до лікарів, однак попри всі їхні зусилля, співачку врятувати не вдалося.

Віра Алдоніна тепер багато часу проводить зі своїм батьком і його новою сім'єю. Нещодавно нинішня дружина футболіста Ольга народила дівчинку, яку назвали Анжелікою. Це вже друга спільна дитина Алдоніна і його другої дружини. У них також підростає син Артем. Євген Алдонін розповів, що Віра хоче піти по стопах матері і стати співачкою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Євген Алдонін та Юлія Началова з донькою, фото: vokrug.tv
Євген Алдонін та Юлія Началова з донькою, фото: vokrug.tv

Юлія Началова з донькою, фото: clutch.ua
Юлія Началова з донькою, фото: clutch.ua

Нагадаємо, раніше у колишнього чоловіка Началової народилася друга дитина: чому приховували поповнення

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Началової показав найдорожче, що лишилося після її загибелі: "Ми тебе любимо"

Також "Знай.ua" писав, що Началова в останні дні вразила мужнім вчинком: врятувала чуже життя, а сама "згоріла"