Колишній чоловік Юлії Началової опублікував фотографії з дня народження їхньої спільної доньки Віри, яке вперше пройшло без матері. Святкували в колі найближчих людей.

1 грудня доньці Юлії Началової та Євгена Алдоніна виповнилося 13 років. Батько виклав у своєму Instagram фото зі святкування, яке організували для дівчинки родичі, та лаконічно підписав: "Сьогодні старшенькій 13! Вірочко, ми тебе дуже любимо!"

Євген Алдонін з донькою, фото: Instagram
Євген Алдонін з донькою, фото: Instagram

На честь свята Вірі подарували багато косметики, одягу, прикрас та сумку. Донька Юлії Началової на святкуванні свого дня народження поміж друзів виглядала щасливою.

Нещодавно стало відомо, що батько дівчинки Євген Алдонін наприкінці жовтня 2019 року став батьком втретє — його теперішня дружина Ольга народила йому доньку Анжеліку. 39-літній спортсмен зізнався, що не хотів робити цю подію публічно. Крім новонародженої дівчинки пара виховує сина Артема, який появився на світ у 2016 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Євген Алдонін з сім'єю, фото: vokrug.tv
Євген Алдонін з сім'єю, фото: vokrug.tv

Віра Алдоніна народилася у 2006 році, а її батьки розійшлися коли дівчинці було 5 років. Проте Юлія та Євген зберегли хороші відносини та разом брали участь у вихованні доньки. Такі ж хороші стосунки склалися у Віри з її зведеним братом Артемом та другою дружиною батька Ольгою. Після смерті матері дівчинка проживає з бабусею та дідусем.

Євген Алдонін та Юлія Началова з донькою, фото: vokrug.tv
Євген Алдонін та Юлія Началова з донькою, фото: vokrug.tv

Нагадаємо, раніше у колишнього чоловіка Началової народилася друга дитина: чому пара приховувала поповнення

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Началової засвітилася з дитиною на руках, у сім'ї колишнього чоловіка співачки поповнення

Також "Знай.ua" писав, що передсмертне відео Началової з'явилося в мережі, без мурашок не подивишся