За три місяці до смерті відомої російської співачки Юлії Началової було знято зворушливе відео, яке опублікували лише зараз.

Роликом поділилася помічниця покійної виконавиці у своєму Instagram.

На відео можна побачити фрагмент домашнього виступи Началової на дні народження доньки артистки Віри.

Юлія Началова
Юлія Началова

За словами Ганни Ісаєвої, запис було зроблено за три місяці до смерті співачки, яка стала справжньою трагедією для мільйонів. Вона зазначила, що не намагається "хайпувати" на цьому відео, а ділиться ним через порив душі:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Звичайно у мене дуже багато такого домашнього відео. Звичайно я ним не спекулюю, не лювлю хайп і не виставляю його щодня на загальний огляд. Але я хочу сказати вам, що очікуйте від мене цієї спекуляції– я робитиму це, робитиму, але рідко. І тільки за покликом душі". написала помічниця Началової

На відеозаписі можна побачити щасливих родичів співачки. Ісаєва зазначила, що жоден з них в той день не підозрював про такий печальний кінець. Шанувальники Началової зворушилися і написали багато трепетних коментарів:

"Спасибі вам величезне Ганнуся !!!за відео ,за пам'ять ,сльози звичайно течуть !!!в пам'яті назавжди!!!" - дякує katushka11.04.

"Вчора по дитячому радіо в машині почула пісню вчитель, плакала і згадала Юлю перший раз з нею у недільному випуску Ранкової зірки. Чому кращі йдуть так рано…" - пише підписниця Началової в Інстаграмі zhukovamom.stylist.

Нагадаємо, розкрито фатальний зв'язок між покійною Началовою і скандальною Алсу.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії побудують храм на честь Началової.

Також портал Знай.uа писав, що росіяни, переконані у святості Юлії Началовой, повірили в чудодійні властивості землі з її могили.