Російська співачка Юлія Началова померла в березні 2019 року. Родичі знаменитості майже відразу після її смерті задумали зняти біографічний фільм. Проте раніше прес-секретар артистки Ганна Ісаєва заявляла, що сім'я проти такої затії.

Більш того, треба було дочекатися півроку з дня смерті Юлії, щоб розпоряджатися авторськими правами на її композиції. Адже знімати біографічний фільм без головних пісень виконавиці неможливо.

Юлія Началова

Нещодавно з'ясувалося, що родичі вели таємні переговори з російським каналом. Сім'ї Началової запропонували великий гонорар за можливість зняти фільм про чоловіків, коханців, хвороби та раптову смерть артистки.

Вже відомо, що Юлію зіграє зірка серіалу "Барвіха" Марина Орлова. А футболіста і другого чоловіка співачки Євгена Алдоніна втілить Олексій Гаврилов (Леман), який раніше знімався в серіалі "Універ".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Марина Орлова

При цьому родичі ідею воскресити Началову на екрані підтримали – у фільмі навіть будуть використовуватися її особисті речі. Швидше за все, рейтинги кінострічки поб'ють рекорди.

Нагадаємо, розкрито фатальний зв'язок між покійною Началовою і скандальною Алсу.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії побудують храм на честь Началової.

Також портал Знай.uа писав, що росіяни, переконані у святості Юлії Началової, повірили в чудодійні властивості землі з її могили.