Донька померлої співачки Юлії Началової 12-річна Віра взяла участь у концерті. Вона зіграла на фортепіано. Це перший вихід Віри у світ після смерті матері, яка не пережила важку операцію.

Відео виступу доньки Началової опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram її батько Євген Алдонін.

"Моя улюблена і талановита донечка! Любимо тебе!", - підписав відео батько Віри.

Користувачі соцмережі відреагували на відео так:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Вірочка дуже красива, талановита та скромна. Бажаю вашій сім'ї величезного щастя! Євген, ви батько з великої літери".

"Євген, вам сили та терпіння. Вірочці щасливого життя. Нехай все у вас буде добре. Казахстан з вами. Я дуже любила й люблю Юлію, царство небесне їй. Вона буде вам допомагати з небес. Тримайтеся, ви дуже хороша людина, ваші риси обличчя відображають дуже добру й порядну людину. Ми з вами."

"У вас дуже гарна родина! Ви чудовий батько! Будьте для Вірочки завжди стимулом та опорою! Щастя вам усім та здоров'я!!!"

"Як жити без мами. Мамочки. Мила дівчинко, будь щаслива, а всі, хто тебе оточують, допоможуть тобі в цьому."

Юлія Началова з донькою Вірою

"Величезна молодець та велика розумниця. Їй дуже пощастило з татом! Ви справжній чоловік! Здоров'я вашим дітям, вашій половині та всього найкращого!"

Раніше батько відомої російської співачки та акторки Юлії Началової Віктор розповів, що її донька важко переживає смерть матері. Вона навіть написала лист померлій Юлії Началовій. Він також розповів, що дівчинка намагається триматися мужньо.

Нагадаємо, що подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття.

Як повідомляв "Знай.ua", фанати взялися за ранню творчість Началової та жахнулися: Навіщо було себе спотворювати.

Також "Знай.ua" писав, на могилі Началовой побачили гостя з того світу.