Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантним архівним кадром, позуючи на райських Мальдівах, куди їздила відпочивати рік тому. Так, артистка заностальгувала по канікулах і теплому сонечку, примірявши бікіні, коротенькі шорти, і засвітивши довгі ніжки.

"Ось прям сьогодні наснилося що я на острові... а не в Києві🙈хоча тут теж кльово.... іду вдягати пуховік😁", -засумувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, втішаючи Лесю: "хочу плакати 😭", "Жінка-розкіш 💜", "Ноги просто кілометрові😂🔥", "Тростинка🔥", "Ноги відпад!!!😋", "Скільки всього смачненького🙌🎀♥️", "А засмага то яка рівномірна і шоколадна👍", "Ти така красива і ноги дуже красиві😘❤️😘", "Красуня🔥", "Сексі крихітка", "Фігурка шик!!!👍👍👍🔥🔥🔥", "Ааааааааа Ноги 🦵".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.