Відомий гуморист засвітився з подругою дружини на дні народження Хібла Герзмава.

Оперна діва Хібла Герзмава шумно відзначила своє 50-річчя в будинку Пашкова, нині Російській державній бібліотеці.

На своє свято вона запросила багато доволі відомих зірок шоу-бізу: Максима Галкіна, Анну Нетребко, Ларису Доліну, Лайму Вайкуле.
Жива музика, обстановка старовинного класичного будівлі створювали неперевершену атмосферу краси і розкоші. Гості свята вели себе на торжестві невимушено.

Максим Галкін був радий зустрічі з подругою своєї дружини Алли Пугачової, Лаймою Вайкуле. Разом зі старою приятелькою артист станцював під пісню Раймонда Паулса «Вернісаж» і навіть заспівав з нею дуетом.

Гуморист був одягнений в смокінг з метеликом, співачка - в золоте плаття з бахромою. Як завжди, неординарний наряд Вайкуле вразив публіку.

Нагадаємо, раніше у неділю, 19 січня, на каналі 1+1 відбувся старт ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни". Телеглядачі побачили перший випуск "битви епох".


Як повідомляв портал "Знай.ua", серіал "Свати" за роки зйомок накопичив чимало екранних історій, а також обріс реальними життєвими історіями, радісними і трагічними.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Також "Знай.ua" писав, що британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) прсетил турнір UFC 246 в Лас-Вегасі, головним боєм якого був поєдинок між ексчемпіоном UFC у двох вагових категоріях ірландцем Конором Макгрегором (22-4) і американським бійцем Дональдом Серроне (36-14).