Артист балету Микола Цискарідзе розповів про своє ставлення до російської прими Анастасії Волочкової.

Колишній партнер Волочкової розкрив закулісся сьогоднішнього життя Анастасії Волочкової, та зізнався, як він до неї ставиться. Про це танцюрист розповів в ефірі YouTube-шоу "І грянув Грем".

Варто зазначити, що багато років тому, за часів їхньої з Волочковою роботи у Великому театрі, саме Цискарідзе став на захист балерини, коли більшість проти неї ополчилася.

Він відмовився підписувати папери, які порочили її честь. Пізніше балерина не могла стримати сліз. Вона говорила, що все життя буде вдячна партнерові за той вчинок.

"Все, що стосується Насті. Це дуже велика трагедія. З моєї точки зору. Починала вона як одна з найкращих, яскравих і видатних балерин свого покоління", - сказав він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак, як зауважив Цискарідзе, подальші вчинки танцівниці привели до "дуже складного результату". Причому, як він вважає, ці вчинки робила не лише балерина, але і ті люди, які її оточували.

Сьогоднішнє життя балерини він порівняв з болотом, з якого вона ніяк не може виборсатися.

Сам Цискарідзе зараз намагається не слідкувати за життям колишньої подруги. В його пам'яті вона назавжди залишилася "тією Настею, яку ялюбив".

Однак, він зазначив, що йому неприємно, що поруч з Волочковою сьогодні піаряться всі, хто лише може. При цьому Цискарідзе вважає, що у них це погано виходить - як тільки ці люди залишають сцену, про них тут же забувають.

Нагадаємо, раніше ми псали про найскандальніші романи російської прими Анастасії Волочкової

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова в Таїланді показала перший шпагат нового року

Також Знай.ua писав, Волочкова похвалилася невідомим коханцем