Джаред Лето – відомий американський рок-музикант і актор, вокаліст альтернативної рок-групи Thirty Seconds to Mars. А ще він просто красень, який, як жартують, зовні схожий на Ісуса. Джаред активний користувач Instagram, де ділиться з фантами новинами з життя, викладаючи яскраві фото і відео. Цього разу зірковий красень здорово здивував публіку новим постом, в якому залишив свій номер мобільного телефону.

Скрін поста в Instagram

Як видно, Лето знімає себе сам на телефон, на чорно-білому відео він з'явився в домашній обстановці. У ролику він називає свій номер телефону, щоб фанатки йому писали, а сам обіцяє відповідати на ці повідомлення. Також він залишив свій номер в підписі до відео. Звичайно ж ця публікація викликала безліч коментарів, багато фанатів і справді кинулися писати повідомлення суперзірці. До речі, в мережі вже з'явилося відео, на якому фанатка телефонує Джареду Лето, і він узяв трубку і поспілкувався з нею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Джаред Лето вирядився в Санту з голим торсом, дівчата розмріялися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джаред Лето з'явиться в новому фільмі Marvel.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джаред Лето приїде на побачення з українкою.