Виступ російсько-українського гумористичного дуету Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнка "Кролики" скасували у Броварах і ще декількох містах України. Їх звинувачують в українофобії та участі в ефірах пропагандистських каналів Росії.

"Кролики" планували тур містами України в лютому 2020 року. У Броварах його анонсували 24 лютого в міському культурному центрі "Прометей". Афіші висіли на центрі, а на сайті "Карабас" можна було придбати квитки, однак через пару днів афіші зникли, а на сайті кнопка "купити" змінилася на "продано".

Повідомляється, що на концерт не продали жодного квитка. Відомо, що керівник компанії-організатора виступів "Кроликів" підтвердив, що концерти в Броварах, Фастові та Центральній Україні скасували.

Дует "Кролики" звинувачують в українофобії, так як Данилець неоднозначно висловлювався щодо української мови, а його дружина засуджувала військові дії проти бойовиків на Донбасі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також артисти регулярно з'являються на російському телебаченні. Крім того, на пропагандистському каналі "Росія" разом з Наташею Корольовою вони заспівали сатиричну пісню, де висміяли заборону на польоти в Україну російських авиаперелетчиков.

Данилець і Моїсеєнко занесені в базу "Миротворець", тобто людей, які є загрозою національній безпеці України.

Нагадаємо, в Україні скасовують концерти "Кроликів".

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо про стан культової співачки 90-х.

Також Знай. ua писав, що дружина народного артиста підтримує бойовиків.