Ілля Глинников - російський актор і телеведучий, який відомий роллю Гліба Романенко в серіалі «Інтерни», і знявся ще більш ніж в 10 фільмах ( «Універ», «Клуб» і т.д.) став жертвою грабіжників, втративши новенького iPhone.

Днями цей з 35-річним Іллею стався доволі неприємний випадок. Ввечері він йшов біля парку «Новослобідський» і при цьому щось розглядав у своєму телефоні.
Раптом він відчув позаду себе швидкі кроки, а потім удар у спину. Буквально в ту секунду зловмисник вириває з рук Глинникова iPhone 11 Pro Max і починає бігти. Актор навіть не зміг добре розгледіти грабіжника, через те, що той швидко втік.

Наступний день Ілля ліг на курс лікувального голодування в одну зі столичних клінік, тому в правоохоронні органи звертатися не став. Про своє перебування та він зазначив і у новому дописі в Instagram:

Проте заяву в поліцію він все-таки написав, але лише через 9 днів після інциденту.

Нагадаємо, відома актриса Наталя Андрейченко, яка прославилася завдяки ролі Мері Поппінс, знайшлася живою і здоровою. Раніше її директор заявив, що вона пропала в Мексиці і не виходить на зв'язок.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", Блейк Лайвлі з'явилася на прем'єрі фільму "Ритм-секція" в Нью-Йорку. Це її перший вихід у світ після народження третьої дитини.


Також "Знай.ua" писав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк позувала на новому фото з кругленьким животиком.