Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. Схоже зірка нарешті повернулася у Київ з сонячних Еміратів, і поділилася новою пікантною світлиною.

Вона сфотографувала свої стрункі та довгі ноги, у яскраво помаранчевих туфлях з гострим носочком, які вдало закинула на скляний столик. І все це на фоні синього килимового покриття.

Hello 👋 Друзі порадьте фільми на суботній вечір! Я вам довіряю🍊 - підписала фото зірка

Саме так, від цим постом вона попросила своїх підписників порадити їй фільми. І вони їй радо з цим допомогли та порадили більше сотні фільмів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, зірка виставила гарячий кадр в новому міні-бікіні тілесного кольору, видавши прихильницям цінний лайфхак, як красиво сфотографувати саму себе.


Як повідомляв портал "Знай.ua", артистка виставила серію забавних кадрів, позуючи в доволі відвертому білосніжному топіку і відвідавши вечерю з яскравим кулінарним шоу в ресторані готелю


Також "Знай.ua" писав, що Леся показала миле соковите фото, на якому позує в цікавому образі.