Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка виставила пікантний кадр з білосніжного пляжу, позуючи в червоному купальнику на тлі блакитної води і засвітивши шикарну фігуру.

"А в Хмельницькому погода розкішна😆
Всім гарного тижня🤓#ladyLe 👙", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Ого, ожеледиця схил, ось що значать справжні українські сідниці🍑🇺🇦", "Красуня😀🐠", "Красуня просто 😍😍", "Боже, яка красіва жіночка😍", "Може після обіду і до Львова така погода прийде😂", "Ого як пляж почистили 😮 в Хмельницькому", "Вона завжди в нас така😂😂😂.", "Лесічка яка ти сексуальна леді🔥👅", "Богиня моря 😍🔥", "Ого🙈 у нас ще не таке тепло😀".

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Руслан Стефанчук "позбавився" звичайної квартири і готується до життя в палаці під Києвом Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.