Після церемонії вручення премії "Оскар 2020" режисер Мартін Скорсезе виклав у своєму профілі в Instagram світлину, на якій він позує з собакою та статуеткою. Користувачі соцмереж у коментарях до допису писали, що Скорсезе виготовив власний "Оскар".

Скорсезе став номінантом на "Оскар" у категорії "Найкращий режисер" за свій фільм "Ірландець", проте статуетки так і не отримав. Також стрічку номінували ще у восьми категоріях, зокрема "Найкращий фільм".

Мартін Скорсезе, фото: instagram / martinscorsese
Мартін Скорсезе, фото: instagram / martinscorsese

Під час церемонії вручення найпрестижнішої премії режисер оскароносного фільму "Паразити" Пон Чжун Хо у своїй промові зі сцени процитував Мартіна Скорсезе, після чого весь зал аплодував режисеру. Під дописом Скорсезе користувачі писали слова вдячності, підтримки й захвату творчістю режисера.

"Королю не потрібні нагороди, коли всі, хто переміг минулої ночі, переважно ваші діти", — написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від "Джокера" з "Історією іграшок" до Елтона Джона і Бреда Пітта - хто отримав Оскар-2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", голі груди Блек Чайна, повернення Eminem і магія Йоханссон — найяскравіші сюрпризи "Оскар-2020", це потрібно бачити

Також "Знай.ua" писав, що Кіану Рівз засвітився на "Оскарі" з найулюбленішою жінкою, фото