До Дня святого Валентина, журналісти поспілкувались із подружжям Зібрових, які вже 25 років разом.

Про це йдеться в репртажі Сегодня.Lifestyle.

Журналістам було цікаво почути історію кохання, одруження, освідчення. Відповіді одного з найвеселіших представників сучасної української сцени та його дружини містили неочікувані подробиці.

По-перше, саме жінка була ініціатором одруження. Вона поставила Павла перед фактом: або до біса, або до РАГСу. Сміливий Павло не злякався таких грубих формулюванням і повів жінку до шлюбу.

Павло Зібров і його дружина Марина, Сегодня.Lifestyle

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

По-друге, на самій церемонії гостей не було. Молодята були вбраними у білі смокінги, і розписувались в обідню перерву у найближчому РАГСі - вони жили у будинку навпроти. Повідомив співак про своє одруження друзів і родичів лише увечері: його молода дружина святкувала свій день народження, на який і прийшли гості.

З іншого боку, подружжя мала дуже красиву і чуттєву церемонію вінчання. Ця сокровенна подія відбулась у Вінниці, священиком був друг Павла. Діти із сусідньої школи звідкись вивідали, що Павло Зібров вінчається і втекли з уроків, щоб привітати співака та заквітчати йому дорогу у сімейне життя квітами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Павло Зібров розповів про подарунки на весілля і приватний виступ у Монте-Карло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павла Зіброва застукали з Лесею Нікітюк, фото вже гуляє мережею: "Як ракета"

Також "Знай.ua" писав, скільки коштує запросити Зіброва замість Діда Мороза: головний вусань країни похизувався космічними гонорарами.